fbpx

💅🏼 HAVE FUN GET YOUR NAILS DONE 💅🏼

Academy

Become Your Best Self

Join our class!

Amsterdam & Den Haag

Slay  Away  – Nail styling Courses

Onze Nailstyling cursussen kunnen een tot drie dagen duren, dit hangt af van de ervaring van de studenten. Al onze studenten worden opgeleid door de gekwalificeerde professional Tanischa Maayen. Tanischa heeft meer dan tien jaar ervaring in de nagelindustrie en is sinds een aantal jaar intensief bezig met nail-art. 

Voor het deelnemen aan de cursus dient de student de helft van het bedrag over te hebben gemaakt, dit zorgt ervoor dat er een plekje gereserveerd staat voor je. Naast dit dien je een eigen model mee te brengen, deze zullen niet per se aanwezig zijn bij de cursus. Mocht dit niet mogelijk zijn, kan dit telefonisch of via het contactformulier aan ons worden doorgegeven. Aan het eind van de behaalde cursus ontvangt de student een gekwalificeerd Femme Rebelle Certificaat. Privé-lessen zijn ook mogelijk, benader ons via het contactformulier of per telefoon om de mogelijkheden te bespreken.

Oh Baby, you deserve it!

Biab Treatment

Deze cursus is speciaal in het leven geroepen voor nailtechs die zich hebben gespecialiseerd in natuurlijke nagels, maar wel BIAB willen gebruiken om de natuurlijke nagels te bedekken of te repareren. Klik hier om meer te lezen over de BIAB treatment. Tijdens deze eendaagse cursus leren wij de studenten hoe je werkt met natuurlijke nagels en the builder in a bottle (BIAB). Daarnaast brengen wij de studenten ook in aanraking met de Russian manicure. Belangrijk: je kan deze cursus het beste doen als je al gekwalificeerd nagelstyliste bent.


Wat:

BIAB Nail Treatment

Voor wie:

Nailtechs, ervaring is een pré

Doel:

Het hoogwaardig uitvoeren van een BIAB Treatment

Duur:

Één dag

Shellac

Tijdens deze cursus ontdek en leer je de complete techniek tot het aanbrengen van de Shellac en sta je stil bij de stappen die je zet voor een perfecte Shellac Manicure. Je wordt compleet klaargestoomd met de beste tips en tricks van onze professionals. Voor deze cursus is het niet nodig om een gekwalificeerde nagelstyliste te zijn. Deze cursus is voor iedereen die geïnteresseerd is in de nagel aesthetics, het carrièreperspectief of simpelweg voor je eigen comfort en hobby. Dit is de meest uitgebreide cursus die elk aspect van de nageltreatment behandelt. Na het afronden van deze cursus ben je in staat om de perfecte nagels aan te brengen in elke vorm en kleur dan ook. 

Wat:

Shellac Gelpolish Treatment

Voor wie:

Iedereen die dit als hobby of business wilt uitoefenen

Doel:

Het beheersen van de shellac-treatment

Duur:

Twee dagen

Nail-art

Deze cursus is ideaal voor nailtechs die de manicure al goed begrijpen, maar graag een extraatje aan hun aanbod willen toevoegen. Onze professionals zullen de studenten tien verschillende soorten nail-art laten zien en zullen daarna de studenten deze designs ook leren. Naast dat de studenten het design leren, leren ze vooral de manier van aanbrengen en staan ze stil bij de draagbaarheid en de juiste aftercare. Ervaring leert dat dit het halve werk is. Voor het volgen van deze cursus is ervaring niet direct nodig, maar het is wel sneller en beter onder de knie bij de ervaren studenten.

Wat:

Nail Art Treatment

Voor wie:

Nailtechs, ervaring is een pré

Doel:

Het correct aanbrengen van diverse nailart-soorten

Duur:

Één dag