fbpx

💅🏼 HAVE FUN GET YOUR NAILS DONE 💅🏼

Brows Need Love Too

Threaden

Threading is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en heeft zijn roots in Zuid-Azië en het Midden-Oosten liggen. Een dunne draad rolt hierbij over de haren die weggehaald moeten worden. Door het threaden kan er uiterst nauwkeurig worden gewerkt en het heeft ook nog een stuk sneller effect dan bij het reguliere epileren met een pincet. Door de snelheid en precisie is de Threading behandeling een grote aanrader.

Brow Lamination

Brow Lamination is momenteel dé trend van de 21e eeuw. Een ‘messy’ brow-look is niet meer hetgeen wat je wil vermijden, maar juist wat je wil hebben! Op dit moment is dit de look, denk aan een natuurlijke vorm qua wenkbrauw, maar wel met een shiny effect. Brow Lamination is de ultieme oplossing voor wenkbrauwen die niet symmetrisch zijn en waarvan de haren uit zichzelf verschillende kanten op staan. Met lamination gaan wij namelijk zó aan de slag dat ze in de richting blijven zitten die gewenst is. Deze treatment lift je wenkbrauwharen, wat volume en volheid creëert. Het blijft ongeveer twee maanden zitten.

Henna Brows

Henna Brows is anders dan gewoon verven omdat hier niet alleen de haren, maar ook de huid wordt geverfd. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt om deze reden voor strakkere en vollere wenkbrauwen. 

Perfect Brows

The Perfect Brows treatment is een treatment waarin het shapen en verven van de wenkbrauwen centraal staat. Op deze manier krijgen de brows een perfecte vorm en zijn ze altijd on fleek.

The Wow Brow

Wow Brows is semi-permanente make-up waarin pigment wordt geïmplanteerd in de huid. Dit wordt gedaan met een machine die zeer kleine puntjes pigmenteerd op de plek waar de wenkbrauwen zitten. Het is semi-permanent omdat het niet voor altijd blijft zitten, maar je kan er zeker vanuit gaan dat je er twee jaar lang plezier van hebt. Het semi-permanente is zeer prettig omdat je op deze manier niet vaak over je wenkbrauwen hoeft na te denken, maar je er niet aan vast zit. Na twee jaar kan je namelijk gewoon weer iets anders uitproberen. Wow Brows zijn geschikt voor elk huidtype. 

 

Events &   Brow parties