fbpx

💅🏼 HAVE FUN GET YOUR NAILS DONE 💅🏼

Love thy Lashes

One by one

Wimperextensions zijn semi-permanente wimpers die met de hand op je natuurlijke wimpers worden gelijmd. Op deze manier krijgen je wimpers een volle, dreamy look. Doordat ze een voor een worden gelijmd, creëren wij wimpers met een mooie lengte, een volle krul en met een flink volume. Hiernaast geeft het een natuurlijke look en is het per persoon aan te passen. Zo kunnen we een look creëren die compleet bij jou past. Als je goed voor je lashes zorgt, kan het er wel tot vijf weken op blijven zitten. Hierna kan je gezellig weer langs komen voor een refill.

Russian volume

Russian Volume wimperextensions worden aangebracht door verschillende lagen van lichte vezels bovenop elkaar aan te brengen. We noemen dit de Russian Volume omdat de techniek uit Rusland komt en het hier nu de nieuwste trend is. Deze lashes zorgen voor een vollere, zachtere en uitermate natuurlijke look. Door met vezels te werken kunnen er extreme volle wimpers worden gecreëerd, zelfs als je dit niet van nature hebt. In overleg met onze professionals kunnen wij de look creëren die jij voor ogen hebt.

Wimperlifting

Zou jij ook elke ochtend wakker willen worden met wimpers waarvan het lijkt alsof ze al door een wimperkruller en mascara heen zijn gevlogen? Ga dan voor de lashlift! Een lashlift is een treatment wat de wimpers boost en lift van onder tot boven. Je krijgt op deze manier standaard een open blik en het scheelt ontzettend veel tijd natuurlijk.

Events &   Lash parties