fbpx

💅🏼 HAVE FUN GET YOUR NAILS DONE 💅🏼

Rebelle Nails
WITTE NAILART
Rebelle Nails
SWIRL NAILS
Rebelle Nails
BIAB NAGELS MET NAILART
Rebelle Nails
ACRYL NAGELS MET NAILART
Previous
Next

Gelpolish

Een manicure met gelpolish zorgt voor een waanzinnige kwaliteit en blijft twee, soms drie weken zitten op de nagel. Gelpolish is een mix van gel en reguliere nagellak. Door de gel blijft het lang zitten en door de nagellak behoudt het zijn shine. Gelpolish kan aangebracht worden in vele kleuren en werkt in combinatie met BIAB en natuurlijk Nail-art.

Nail Art

Nail Art is een snelgroeiende fashiontechniek wat een ontzettend aanbod aan veelzijdigheid biedt. Bij Nail Art worden de nagels kunstig beschilderd en gedecoreerd. Dit kan toegepast worden op de handen en voeten. De nagelstyliste denkt graag mee met jou om te kijken naar welke art het leukste is op je nagels, niks is te gek en alles kan. Dat is het mooie van Nail Art. Nail Art kan worden aangebracht met gelpolish, BIAB, of beiden.

Biab Manicure

BIAB is een van de meest populaire treatments bij Femme Rebelle. Het kent dan ook een perfecte werking voor elke nagel. BIAB is harde gel die wij aanbrengen op de nagel zelf. BIAB kunnen wij naar wens aanbrengen, van dikke tot dunne lagen, dit hangt af van de nagelkwaliteit. BIAB is the best solution om de volgende redenen:

Geen gechipte of gebroken nagels meer, GROW BABY!
Zelfs voor nagelbijters kunnen wij dit op de natuurlijke nagel aanbrengen. Het is eigenlijk dan al helemaal een must aangezien je nagels beter en sterker groeien. 
Het kan ook in combinatie met reguliere gellak, op deze manier wordt er een dunne laag onder de gellak aangebracht. Dit zorgt voor extra versteviging. 

Je kan je nagels zelfs verlengen met BIAB.

Events & Nail parties